OFERTA LIMITATA de VANZARE Teren Branesti - Pasarea


Pret Vechi 80 Euro/mp /// OFERTA LIMITATA 54 EURO/mp


Teren intravilan, 9.875 m2, lotizat(in 15 parcele)
conform planului de mai jos in Branesti, jud. Ilfov, zona Pasarea.


Terenul este situat intr-o zona de vile noi, ce in ultimii ani a cunoscut cea mai mare dezvoltare din Branesti.Cadrul natural(padurile care inconjoara zona cat si lacul pasarea) precum si distanta de aproximativ 17 km fata de centrul orasului Bucuresti precum si accesul usor prin Drumul National 3 recomanda aceasta zona ca fiind ideala pt. construirea unui cartier rezidential sau a unei case.

Accesul la teren se poate face prin 3 puncte de acces;

Gazul si curentul sunt prezente la teren, intrega zona fiind bransata la reteaua de utilitati. Lucrarile la reteaua de apa potabila si la canalizare incep in 2010.

Totodata la teren sunt prezente si retelele de cablu TV, internet si telefonie. Terenul este intravilan, este scos din circuitul agricol, si dispune de toate actele pentru vanzare(intabulare , carte funciara, cadastru etc.).Conform certificatului de urbanism , pe el se pot construe locuinte individuale P+2 cu h=10 ml la cornisa.

Nota: Fotografia atasata la anunt a fost preluata prin Google si are aproximativ 2 ani vechime.In prezent numarul de vile noi, construite in zona, este mult mai mare. Mentionam ca terenul prezentat este singurul cu aceasta suprafata din zona , avand si cel mai bun amplasament.

0742 21 00 21, badiut2@gmail.com, Dl. Badiu